Jurylid Geert Bekaertprijs

In 2016 vindt de tweede editie van de Geert Bekaertprijs voor architectuurkritiek plaats. Deze prijs wordt uitgereikt aan voorbeeldstellende kritieken op het gebied van architectuur, stedenbouwkunde en landschapsarchitectuur die bijdragen aan een levendig ontwerpklimaat in de Lage Landen.

Deze keer mag ik onderdeel uitmaken van de jury. De jury bestaat verder uit Guus Beumer (andragoog, directeur Het Nieuwe Instituut), Eireen Schreurs (criticus, partner bij suboffice architecten Rotterdam en docent faculteit Architectuur TU-Delft), Ed Taverne (emeritus hoogleraar architectuurgeschiedenis Rijksuniversiteit Groningen) en Bart Verschaffel (filosoof en hoogleraar architectuurtheorie aan de Universiteit Gent, Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur).

De winnaar is bekend!

Lees meer >